Vacature studentassistent ACES Amsterdam

Faculteit/afdeling:              Orthopedische Chirurgie, Academisch Medisch Centrumaces-logo-full-colour
Niveau:                                 BSc jaar 3 of hoger
Functie-omvang:                 16 uur per week
Contractduur:                     1 jaar

Beschikbaar:                        per direct
Uurtarief:                             De vergoeding is op basis van studiepunten (EC) conform de CAO Nederlandse Universiteiten.

ACES – Orthopedie

ACES is a Dutch center for evidence based sports medicine. It is a unique collaboration of medical specialists of the Academic Medical Center (AMC) Amsterdam, The Sports Physician Group, associated researchers and medical professionals. ACES provides world-class multidisciplinary medical care for athletes, conducts elite level innovative research and stimulates knowledge translation through educational programs.

Voor het ACES center zoeken wij een student-assistent die handig is met beeldmateriaal verwerking in de computer om patiëntdata te verzamelen en te verwerken tot case reports.

Functiebeschrijving

Als student-assistent zal je op vaste tijden aanwezig zijn op de topsport poli en op operatiekamer om data te verzamelen. Concreet betekent dit dat je helpt bij het digitaal afnemen van vragenlijsten op de poli, data van lichamelijke testen digitaal invult, filmfragmenten opneemt tijdens operaties en archiveert, beeldmateriaal verzameld van publieke sites en archiveert en per patiënt casus de verzamelde data vertaalt naar presentaties en schriftelijke rapporten volgens een voorgeschreven template. Waar nodig zoek je relevante PROMs en evidence-based scoringsformulieren uit om toe te voegen in de database.

Functie eisen

Je bent een medische of technische student met interesse voor topsport en sporttrauma. Je hebt aantoonbare ervaring met:

  • de volgende softwarepakketten: Adobe Photoshop, Adobe Premiere, en MS Excel of Access
  • het zoeken naar informatie via internet
  • affiniteit met werken in on-line database

Daarnaast werk je gestructureerd en nauwkeurig, werk je zelfstandig maar vraag je om hulp wanneer nodig, heb je een representatief voorkomen en ga je op een prettige manier om met mensen.

Arbeidsvoorwaarden

De functie heeft een omvang van gemiddeld 16 uur per week op vaste tijden: dinsdag is operatiedag en donderdag is polidag. De vergoeding is op basis van studiepunten (EC) conform de CAO Nederlandse Universiteiten. Begeleiding wordt gedaan door Gabriëlle Tuijthof en de orthopedisch chirurg waarmee samengewerkt wordt.

Informeren en solliciteren

Voor meer inhoudelijke informatie over of solliciteren op deze functie kun je contact opnemen met Gabriëlle Tuijthof via gabrielle.tuijthof@zuyd.nl of 0624585515. Solliciteren doe je door je brief met curriculum vitae te sturen naar het vermelde emailadres onder vermelding van Student-assistent ACES.

 

 

Like it? Share it!